WAZZZUP bij band battle Breda!

f DSC_3394 toespraak stijn wissel focus‘De zoon van onze vrijwilligster Anita Wissel zit in de band Wazzzup. Hij heet Stijn Wissel, en heeft een mooie toespraak gehouden op de Indië-herdenking van 2015. Nu vertelt hij over de band Wazzzup waarin hij speelt, en de dag van de finale van de Band Battle in Breda’

 

Dank je wel voor je bijdrage Stijn.

Charlene Vodegel, redactie

 

Hallo allemaal,

 

Wij zijn van de band WAZZZUP!

Wij zijn: Kiki (zangeres) Kim (saxofonist & zangeres) Stijn H(drummer) Tijn (bassist) Bram (toetsenist) Joris (gitarist) en ik ben Stijn Wissel (gitarist).

foto 4 in de studio

Wij hebben mee gedaan aan de band battle van Breda. Tuurlijk willen wij onze ervaring en avontuur aan jullie vertellen.

Het begon met het inschrijven bij de organisatie, omdat we op onze scholen allemaal posters zagen hangen.  Met de eerste kennismaking hebben we gezien dat er nog 7 andere bandjes zich hadden opgegeven. Het leeftijd verschil lag heel hoog. Wij zijn een band met een gemiddelde leeftijd van 13,5 jaar en de andere bandjes rond de 17/18 jaar. Het was dus een uitdaging om mee te doen.

Wij hebben met z’n alle voor de halve finale flink gerepeteerd en goed nagedacht over hoe we alles moesten aanpakken. Ondertussen bij een repetitie kwam Chatime van Breda-Nu een kijkje nemen hoe wij ons hebben voorbereid voor de band battle!

Wilt u dat filmpje terug zien? Kijk dan op chatime.nl of kijk op facebook: WAZZZUP.

Van de 8 bandjes gingen er maar 4 door naar de finale. Daarom hadden we zeker een beetje druk op onze schouders. Op 7 april in de Mezz hebben wij een plek bemachtigd voor een plek in de finale! We kregen die avond alleen maar goede complimenten van onze fans.

FOTO 1 stem nu (1)foto 2 finale poster (1)

Op 17 april was de grote dag. De FINALE in de grote zaal van de Mezz. We hebben in de tussen week nog heel hard geoefend om nog beter te spelen. De ouders hadden stiekem een verrassing geregeld. Op de dag van de finale stond er op de oprit een hele mooie limousine op ons te wachten. WAZZZUP werd nog eventjes in de watten gelegd om daarna op het podium te knallen.

foto 3 met limousine

 

Het uur van de waarheid was aangebroken en in de zaal stonden heel veel enthousiasten fans, om ons aan te moedigen. Alle vier de bandjes waren aan elkaar gewaagd en speelde met veel plezier en van een hoog niveau.

Er werden 2 prijzen uitgereikt die middag. De hoofdprijs van de jury en de publieksprijs. Wij hebben de hoofdprijs niet gewonnen maar hebben wel de publieksprijs gekregen. Het was een hele ervaring voor ons om op zo´n groot podium te mogen spelen in Breda.

Wilt u nog meer weten over WAZZZUP, kijk dan op

Facebook: WAZZZUP

Onze eigen site: WAZZZUP.eu

 

Met vriendelijke groet van WAZZZUP, Stijn Wissel.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: