Vrijwilligers Arjati in het zonnetje gezet

Vrijwilligers zijn een zeer kostbaar iets. Ook voor Arjati, want Arjati bestaat alleen maar uit vrijwilligers! Vrijdagavond 20 januari 2012 was het dan zo ver. Op deze avond werden de vrijwilligers als dank voor hun inzet het afgelopen jaar getrakteerd op een verrassing. Niemand minder dan Wouter Muller gaf een optreden in de vorm van een huiskamerconcert.

Heel intiem en persoonlijk gaf Wouter Muller een fantastische show weg, waarbij menig vrijwilliger en meegenomen partner een brok in de keel kreeg. Hij nam ons mee in zijn Indisch levensverhaal, waarbij voor iedereen op verschillende momenten raakvlakken waren met eigen herinneringen. De verhalen waarmee hij zijn liederen omkleedde, gaven het concert een nog diepere betekenis. Wij zijn dan ook blij dat hij dit levensverhaal met ons wilde delen.

Na afloop konden we ngobrol over het optreden. Risolles, lemper en andere heerlijke Indische hapjes en drankjes konden natuurlijk niet ontbreken. Van de gelegenheid werd ook gebruik gemaakt om  nieuwe en ‘oude’  vrijwilligers met elkaar te laten kennis maken en passeerden activiteiten voor 2012 de revue.

(wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten, houdt u dan onze website in de gaten!)

Iedereen ging met een heerlijk gevoel huiswaarts. Wouter Muller, nogmaals terimah kasi voor zoveel passie! Dat nemen we mee in 2012.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: