Vrijdag 20 juni Kumpulan Orang Tua Raffy

Alhoewel het weer zich al weken van haar allerbeste kant laat zien, begint de zomer pas echt op vrijdag 20 juni. En op deze dag mogen wij onze 70+ ouderen weer op een stralende, zomerse kumpulan trakteren.
Het duo Ron & Ron, inmiddels geen onbekenden meer voor degenen die regelmatig in Raffy komen, zullen zorgen voor het muzikale gedeelte. Zij brengen met hun muziek heel veel nostalgie en gezelligheid en de dansvloer zal gegarandeerd de hele middag bezet zijn.

Naast een stuk gezelligheid is er tijdens de kumpulan altijd aandacht voor een specifiek onderwerp. Dit keer wordt aandacht besteed aan de 15 Augustus Herdenking, die jaarlijks door Stichting Arjati georganiseerd wordt. Een serieus onderdeel op deze middag. De heer Will van de Corput hebben wij bereid gevonden om iets te vertellen over het zwaar beladen thema ‘De Bersiap’. Na afloop van zijn lezing is het mogelijk om hem of andere vrijwilligers van Stichting Arjati persoonlijk te benaderen. Ook kunt u de uitnodiging voor de 15 Augustus Herdenking alvast meenemen.

Natuurlijk ontbreekt de loterij niet. De opbrengst hiervan wordt dit keer gebruikt voor het mogelijk maken van de herdenking. Na de kumpulan kunt u zoals gewoonlijk een Indische maaltijd gebruiken. De kosten hiervoor bedragen 6,50 euro. De kumpulan zelf is gratis toegankelijk. Adres: Bernard de Wildestraat 400 in Breda.
Voor meer informatie: Magda Wallenburg, tel. 076 5225150 of m.wallenburg@arjati.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: