Vooruitblik Brindofestival 2015

Zaterdag 9 mei 2015 organiseert Stichting Arjati als afsluiting van haar 5-jarig lustrumjaar het Brindofestival. Een Bredaas Indisch evenement, waarbij de overdracht van het Indisch en Moluks erfgoed centraal staat.
Op deze dag zijn alle zalen van De Poelewei gevuld met activiteiten, die op een of andere manier het Indisch of Moluks erfgoed vertegenwoordigen. Zo zal er een podium zijn voor verschillende generaties artiesten die een muzikale tijdlijn neerzetten van krontjong tot Indorock, voor jongeren die in gesprek gaan over Indisch of Moluks zijn, voor demonstraties dans en verdedigingskunsten etc. etc. Ook zijn er tentoonstellingen waarin het Indische en Molukse verleden in beeld wordt gebracht, laat Stichting Arjati voltooide en nog in ontwikkeling zijnde projecten zien en worden er cultuurspecifieke cursussen aangeboden, die bij voldoende aanmeldingen in het cursusjaar 2015/2016 van start gaan. En natuurlijk ontbreekt het tijdens deze dag niet aan eten en speciale drankjes als tjendol en stroop susu, dus …… . Reserveer deze datum alvast in uw agenda en laat u inspireren door het Brindofestival. Tot ziens!

Locatie: Gemeenschapshuis Poelewei, Mgr. de Vetstraat 2 in Breda

Tijd: 14.00 uur – 22.30 uur.

Entree: volwassenen 2 euro/ kinderen 1 euro / familiekaart 5 euro

Volg de berichten op onze website voor meer informatie over het Brindofestival.

2 reacties op “Vooruitblik Brindofestival 2015

 1. 28 april 2015 om 17:28

  Beste mensen,

  Blij dat er weer gezelligheid wordt georganiseerd, voor alle leeftijden.
  En voor ieder wat wils. Jammer, dit keer kan ik niet aanwezig zijn. Maar mijn familie en aangetrouwden zullen zeker aanwezig zijn. Ik heb ze alvast opgetrommeld.Ik kom uit een Moluks gezin,heel rijk aan kinderen.Ik heb mijn familie gevraagd om lekkere dingen alvast voor mij te bestellen, doe je dat later dan vind je de hond in de pot. Pisang goreng, loempia etc..Ik hou van lekker eten en djajans². Ik verheug me alvast op het jaar 2016. Ik krijg altijd een mondelinge verslag van Familieleden. Succes verzekerd. Het Jaar 2014 was ook zeer geslaagd. Grtz. aan u allen van Tieneke Sapulete en ik wens jullie een zonnige en gezellige dag toe.

  • arjati
   5 mei 2015 om 13:43

   Dank je wel Tieneke. Tot een andere keer ziens. Groeten van Magda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: