Stichting Arjati vertegenwoordigd bij Nijmeegse Vierdaagse

presentatie lopersHet zit er weer op. De Nijmeegse Vierdaagse is achter de rug en duizenden wandelaars hebben de finish gehaald. Zo ook twee vrijwilligers van Stichting Arjati, Anita Wissel en Bert Oudenhoven, die respectievelijk de 40 km en de 30 km hebben uitgelopen.

Beide deelnemers hebben de Nijmeegse Vierdaagse vaker gelopen en waren er vast van overtuigd dat ze de Nijmeegse Vierdaagse zouden uitlopen. Voor hen een reden om zich te laten sponsoren om geld bij elkaar te verzamelen ten behoeve van de organisatie van lustrumactiviteiten gedurende het lustrumjaar van Stichting Arjati (periode mei 2014 – mei 2015).

succes wensen

anita bert familie vooraf

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor Bert was het immers reeds de 27e en voor Anita de 4e keer. Zo gingen de 1e en de 2e dag als vanzelf en genoten ze volop van het wandelen, de entourage en de sfeer om hun heen. Als ze de 3e dag maar doorheen kwamen, dan zou de 4e dag geen problemen moeten geven. Echter het warme weer vroeg veel van hun lichaam en de 4e dag was niet gemakkelijk. De warmte was ook nu weer al vroeg in de ochtend voelbaar en de zon brandde op hun huid. Desondanks werd door deze kanjers de finish gehaald. We zijn trots op jullie.

 

Samen hebben de beide lopers een bedrag van maar liefst 700 euro aan sponsorgeld opgehaald. De werkgroep lustrumactiviteiten van Stichting Arjati zal dit bedrag dankbaar in ontvangst nemen. Dank je wel Anita en Bert.

3e dag

Wilt u weten welke lustrumactiviteiten de komende periode nog meer georganiseerd worden, houdt u dan de agenda van onze website in de gaten. Een 2e serie volgt vanaf oktober.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: