Project Verborgen Identiteit

Tijdens het Brindofestival was ook Armando Ello aanwezig met zijn foto studio om voor zijn project Verborgen Identiteit Twijfelindo’s te fotograferen. Aan Stichting Arjati vraagt Armando of wij aandacht kunnen besteden aan zijn project op de website van Arjati. Natuurlijk willen we dat.

Armando Ello is fotogaaf, filmmaker en oprichter van HoezoIndo. Sinds een paar jaar is hij bezig met het project Verborgen identiteit. Hiervoor maakt hij portretten van 3de en 4de generatie Indo’s die niet direct herkenbaar zijn en legt in interviews vast hoe zij hiermee omgaan in het dagelijks leven.

Voel jij je hiertoe geroepen? Ben jij een Twijfelindo, meld je aan en doe mee. Twijfel je of je mee wil doen en wil je meer over het project weten, kijk dan op de website indogo.nl

Graag wil Armando zijn project in een fotoboek uitbrengen; ’Omdat je er misschien niet Indisch uitziet, maakt je dat niet minder Indisch’. Om dit te kunnen doen is geld nodig. Daarom is Armando een crowdfundingsactie gestart, die nog tot 10 juni duurt.

Armando live zien, ga dan naar één van de volgende bijeenkomsten.

  • Woensdag 3 juni bij  de Tong Tong Fair in Den Haag. Daar zal hij geïnterviewd worden over dit project.
  • Zaterdag 6 juni bij de Indische Tuin, waar hij optreedt als panellid. Daarnaast neemt hij zijn studio mee voor de fotografie en interview sessies die hij over de hele dag gaat houden. De entree  (voorverkoop= 6 euro) die je betaalt is voor het gehele evenement, niet voor deelname aan het project van Armando.

Meedoen aan het project kan nog de hele maand juni. Vul dan wel dit formulier in.

Meedoen aan de crowdfundactie kan nog tot 10 juni. Wees snel, want 10 juni komt steeds dichterbij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: