Op zoek naar de schoonheid van oude batiks

Samen met Stichting Raffy organiseert Stichting Arjati al een aantal jaren de kumpulans. Wijlen de heer Holslag en vandaag de dag nog steeds mevrouw Holslag is de drijvende kracht achter de organisatie van deze Kumpulan Orang Tua Raffy.

Deze keer neemt Kumpulan Orang Tua Raffy een duik in het het verleden door op zoek te gaan naar verhalen achter oude batiks. Liesje de Leeuw en Leslie Boon zullen aanwezig zijn namens de Werkgroep Batik TongTong om te vertellen op wat voor manier zij dit willen vormgeven en wat daar allemaal voor nodig is. Hebt u dus nog een oude batikstof of kaïn liggen en wilt u weten of daar een verhaal bij hoort, komt u dan langs tijdens de kumpulan, zodat Liesje of Leslie u daarover kunnen informeren. Het verhaal over de batik of de kaïn zal niet tijdens de kumpulan worden verteld. Hiervoor wordt een aparte afspraak gemaakt met een deskundige op dit gebied, mevrouw Rens Heringa.

De kumpulan wordt gehouden op vrijdag 15 februari a.s. van 14.00 uur – 17.00 uur. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door Baudy Henket, rasmuzikant in hart en nieren en zoals iedere kumpulan zal de loterij ook niet ontbreken. Na 17.00 uur bestaat de mogelijkheid om een Indische warme maaltijd te gebruiken. De kosten hiervoor bedragen 6 euro. Indien u hier gebruik van wilt maken, dan graag voor aanmelden bij de receptie van Raffy voor woensdag 13 februari. Houdt u er rekening mee dat de kumpulan alleen bestemd is voor 70+ers, mits andere afspraken zijn gemaakt met de organisatie. Meer informatie via Arthur Carli of Magda Wallenburg tel. 076 5225150 (Raffy).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: