Op weg naar een betere toekomst

De samenwerking tussen het IBP van KMA Breda, Stichting Woonzorgcentrum Raffy en Stichting Arjati heeft al verschillende mooie momenten opgeleverd. Een tastbaar product is de realisatie van de documentaire ‘Op weg naar een betere toekomst’,waarin cadetten het verhaal van een aantal Indië-veteranen presenteren, omlijst met daarbij behorende historische beelden.  De première van deze documentaire was op 27 februari in de filmzaal van de KMA Breda en werd goed ontvangen door de aanwezigen.

Woensdag 4 juni wordt deze unieke documentaire voor de 1e keer in het openbaar vertoond tijdens een filmmiddag die start om 15.00 uur en zal duren tot 16.30 uur. Na een korte introductie zal de film starten, waarna de mogelijkheid bestaat om in gesprek te gaan met enkele hoofdrolspelers en cadetten van het IBP.

U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. Wegens het beperkt aantal plaatsen verzoeken wij u om zich op te geven bij Jimmy Berger (j.berger@raffyzorg.nl) of Magda Wallenburg (m.wallenburg@arjati.nl).

De filmmiddag wordt gehouden in de multifunctionele ruimte van Woonzorgcentrum Raffy aan de Bernard de Wildestraat 400 te Breda. De toegang is gratis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: