Met vertrouwen los laten

Vanaf de start van Stichting Arjati op 7 mei 2009 ben ik voorzitter van deze mooie stichting. In de afgelopen 13 jaar hebben we als stichting vele activiteiten mogen organiseren met als doel het borgen en overdragen van het Indisch Cultureel Erfgoed. Echter na 13 jaar is het moment gekomen, dat ik het voorzitterschap overdraag.

Wat was ik blij toen ik hoorde dat Dewi van Hoek, al vele jaren penningmeester bij Stichting Arjati, aangaf dat zij belangstelling had. Het was voor mij dan ook niet zo moeilijk om per 1 januari het stokje van voorzitter aan Dewi over te dragen. Ik ben ook blij dat zij samen met een voor mij even zo vertrouwd persoon Ernst Breuer, die de taak van secretaris op zich neemt, als ‘oude’ bestuursleden drie nieuwe bestuursleden welkom heten: Cindy Beck en Charley Bakker als algemeen bestuursleden en Anita Wissel als penningmeester.

Anita, Ernst, Cindy, Dewi, Charley

Ik wens het nieuwe 5-koppige bestuur heel veel succes toe en heb er alle vertrouwen in, dat zij de doelstelling van Stichting Arjati verder uitdragen en door ontwikkelen. En zij weten zich gesteund door een grote groep trouwe vrijwilligers. En dat geeft een goed gevoel.

Graag blik ik terug op het begin van Stichting Arjati en dank ik Freek Kraus en Stephan Samuels, die samen met mij de founding fathers van Stichting Arjati zijn. We hadden wel gehoopt, maar niet kunnen bevroeden dat Stichting Arjati zich op deze manier heeft kunnen wortelen in Breda en zelfs daarbuiten. Het maakt ons trots. Aansluitend dank ik iedereen, die het mogelijk heeft gemaakt om het Indisch cultureel erfgoed op diverse plekken vanuit verschillende perspectieven zichtbaar te maken.

Dank allen dat ik zo lang voorzitter kon en mocht zijn. Met vertrouwen laat ik los. Stichting Arjati is in goede handen.

Magda Wallenburg

5 reacties op “Met vertrouwen los laten

 1. Jasper Kunstt
  8 januari 2023 om 16:13

  Dank je wel Magda! Blij dat ik je heb leren kennen en hoop meer te gaan bijdragen aan Arjati in de toekomst!

  Lieve groet

 2. 8 januari 2023 om 17:22

  Magda het gaat je goed je hebt het met liefde gedaan succes met je pension geniet ervan.

  • Gaby
   9 januari 2023 om 23:23

   Lieve Magda wens je goede liefdevolle jaren toe. Misschien denk wie is dit. Dit is Gaby van Duo Unity.
   Je heb wel wat rust verdiend toch. Nieuwe jaar nieuwe dingen toch lieve groet Gaby

 3. Freek Kraus
  24 maart 2023 om 22:24

  Hi Magda, veel respect voor jouw jarenlange tomeloze inzet. Het was een eer dit destijds samen met jou te hebben mogen aanvangen en opbouwen. Arjati is springlevend en dat is de beste garantie voor het borgen van ons aller Indisch erfgoed in Breda.
  We zien elkaar vast nog wel.

  Freek Kraus

 4. Ron Meijer
  26 april 2023 om 11:25

  Lieve Magda,
  Hartelijk bedankt voor het vele werk dat je hebt kunnen verrichten voor Arjati. Dankbaar ben ik vooral dat je onze vereniging JIN bij Arjati een gezicht en een podium hebt gegeven. Blijf gezond en ik hoop je nog lang te mogen ontmoeten ook namens Jacqueline.
  Ron Meijer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: