Kumpulan Orang Tua Raffy

Op zoek naar verhalen

Kumpulan Orang Tua organiseert voor Indische en Molukse ouderen en ouderen die zich op een of andere manier verbonden voelen met de Indische of Molukse gemeenschap, op vrijdag 19 februari een gezellig bijeenkomst die zal plaatsvinden in het Grand café en aanverwante ruimtes van Woonzorgcentrum Raffy. Ontmoeting staat centraal, maar natuurlijk kan live muziek en een kleine loterij niet ontbreken. U hoeft geen lid te zijn en u hoeft geen entree te betalen. De enige voorwaarde voor deelname is dat u 70+ bent.

Het thema tijdens deze bijeenkomst is een bezoek van mw. Böschen, zij komt van het Bredaas Stadsarchief. Mw. Böschen is op zoek naar personen die hun eigen verhaal aan haar willen vertellen zodat deze op de website van het stadsarchief geplaatst kunnen worden.Het gaat om mensen die nu in en of in de omgeving van Breda wonen. Zij zal samen met een collega tijdens de hele kumpulan aanwezig zijn om persoonlijk met de mensen van gedachten te wisselen en eventueel namen van de mensen opschrijven met wie ze verder in gesprek wilt.

Wilt u deze bijzondere middag bijwonen en bent u 70+, zorgt u dan dat u om 14.00 uur aanwezig bent in het Grand Café van Woonzorgcentrum Raffy. Hiervoor hoeft u zich niet op te geven. Wilt u aansluitend mee-eten, dan vragen wij u zich op te geven bij de receptie van Raffy vóór vrijdag 12 februari a.s.

Ons adres: Bernard de Wildestraat 400, 4827 EG Breda. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Woonzorgcentrum Raffy, 076 5225150. U kunt dan vragen naar Karin de Goede

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: