Herdenking maandag 15 augustus 2011

Op maandag 15 augustus a.s. organiseert Stichting Arjati de jaarlijkse herdenking bij het Indië monument in de achtertuin van Woonzorgcentrum Raffy aan de Bernard de Wildestraat 400 in Breda.

Dan worden alle mannen, vrouwen en kinderen herdacht die zijn gestorven ten gevolge van de Japanse bezetting en de Bersiapperiode. Het thema dit jaar is  ‘Eerst was er nog een sprankje hoop’. Het programma begint om 14.00 uur en zal tot ongeveer 15.15 uur duren. Wij verzoeken u wel om 13.45 uur aanwezig te zijn. U bent van harte uitgenodigd om bij deze herdenking aanwezig te zijn.

Na de herdenking bestaat de mogelijkheid om met elkaar na te praten, is er informatie over de verschillende kampen en kunt u de tentoonstelling van Will van de Corput bezichtigen. Ook bestaat de mogelijkheid om een warme maaltijd te gebruiken. Wilt u gebruik maken van deze warme maaltijd, dan verzoeken wij u zich voor 5 augustus op te geven door 5,50 euro (of het aantal maaltijden x 5,50 euro) over te maken op Rabo-rekening 1346.68.723 van Stichting Arjati onder vermelding van  Maaltijd Herdenking en uw naam. Bij de receptie van Raffy kunt u dan op 15 augustus  een envelop halen met uw naam erop. In deze envelop zitten munten waarmee u de maaltijd(en) en een consumptie(s) kunt betalen.

Hebt u verder nog vragen dan kunt u een mailtje sturen aan m.wallenburg@arjati.nl of bellen naar 076 5876997.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: