Foto expositie Sander du Floo

sander-portret01De afgelopen 2 jaar heeft Sander o.a. gewerkt aan het project Doek , nu een serie die bestaat uit zes geënsceneerde portretten. Bij deze serie is hij op zoek gegaan naar de uitstraling en sfeer van de schilderkunst in fotografie.

Zonder gebruik te maken van photoshop maar door gebruik  te maken van een doek en technieken is hij er in geslaagd om fotografie een nieuwe uitstraling te geven.

 

Gedurende de afgelopen 4 jaar heeft Sander zich ontwikkeld tot fotograaf. De beelden van zijn foto’s zijn vaak geënsceneerde composities waarbij sfeer en gevoel een belangrijke rol spelen. Zo heeft hij een stijl ontwikkeld in stillevens en portretten door veel te experimenteren met zelf bedachte technieken waar hij gebruik maakt van verschillende eigen ontworpen filters en korrels. Hij maakt tevens gebruik van verschillende materialen o.a. verf, potlood, houtskool, doeken enzovoorts. Uiteindelijk creëert hij, met behulp van deze technieken / materialen, beelden in een oneindige ruimte.

 

sander-portret001Tijdens BredaPhoto2008 won hij de portfoliowedstrijd, tijdens BredaPhoto2010 heeft hij  deel uitgemaakt van de zgn. MasterClass.In Mei 2010 heeft hij  de opleiding ‘Vakbekwaamheid’ aan de fotovakschool afgerond.

 

De expositie wordt gehouden van 29 Oktober 2010 – 28 Februari 2011 van 12.00 uur – 17.00 uur in het Medisch Centrum Kroeten,  Huisartsen Post, Helmkruid 4/D, 4823 MK Breda

 

Meer informatie over Sander is te vinden op zijn website  www.sanderdufloo.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: