Een koffer vol Indische kerstvertellingen

In een sfeervol en mooi versierd Grand Café van Raffy komt de warmte u op Tweede Kerstdag tegemoet. Dan organiseert Raffy samen met Stichting Arjati een ontmoeting voor 70+ ouderen van Indische en Molukse afkomst en 70+ ouderen die zich betrokken of aangetrokken voelen tot deze cultuur.

Ook dit jaar is het gelukt om Tweede Kerstdag bijzonder in te vullen en wel door mevrouw Hedy Lapré als gast te mogen ontvangen. Zij neemt koffers vol verhalen mee over de periode in het vroegere Indië en natuurlijk zal in de verhalen op Tweede Kerstdag het vieren van Kerstmis in Indië centraal staan. Met het horen van de verhalen van Hedy Lapré hopen we bij de bezoekers de eigen Kerstherinneringen naar boven te halen, waarvan het leuk zou zijn als u deze verhalen met ons zou willen delen.

Bent u op Tweede Kerstdag alleen thuis en 70+ en wilt u de middag op een gezellige manier met anderen door brengen, komt u dan naar Woonzorgcentrum Raffy. De toegang is gratis.

Mocht u aansluitend mee willen eten, dan verzoeken wij u zich op te geven bij de receptie van Raffy vóór vrijdag 19 december a.s. De kosten voor deze maaltijd zijn 6,00 euro per persoon. Het adres: Bernard de Wildestraat 400, 4827 EG Breda. Meer informatie via Woonzorgcentrum Raffy, 076 5225150, u kunt dan vragen naar Karin de Goede of  via Stichting Arjati via de mail m.wallenburg@arjati.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: