Naar de film ‘Een andere warmte’

In samenwerking met Raffy organiseert Stichting Arjati een filmochtend, waarbij de film ‘Een andere warmte’ getoond wordt. De film is in opdracht van het Stadsarchief Breda gemaakt en in juni in première gegaan. Sinds augustus staat de film on line op de website van het Stadsarchief Breda.

In juni schreven we op deze website al over de film/documentaire ‘Een andere warmte’, die gaat over de migranten uit Nederlands-Indië die zich na de oorlog in Breda hebben gevestigd. Ondanks de versie die on line verscheen op de website van het Stadsarchief Breda, bereikten ons vele verzoeken de film op groot scherm te draaien. Aan dit verzoek geven wij graag gehoor.

De film wordt afgespeeld op een groot scherm in de multi functionele ruimte van Raffy. Na de film is er er gelegenheid om onder het genot van een kopje koffie of thee met elkaar na te praten.  Wilt u verzekerd zijn van een plaats, belt u dan om te reserveren met de receptie van Raffy, telefoon 076 5225150.

Wanneer:      Zaterdag 5 november 2011

Tijd            :      Aanvang film 10.30 uur

Waar         :      Multi Functionele Ruimte in Raffy

Bernard de Wildestraat 400

4827 EG Breda

Toegang  :      Gratis

Opmerking:

De documentaire is helaas niet ondertiteld. Voor doven en slechthorenden is de documentaire daardoor slecht te volgen. Stichting Arjati is op zoek naar sponsors en/of subsidieverstrekkers die bij willen dragen aan het ondertitelen van deze film, zodat de documentaire voor iedereen geschikt is om naar te kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: