Brindoquiz tijdens Madua-middag

Op 17 november 2019 heeft Madjoe Dua uit Utrecht een Indische middag georganiseerd. Stichting Arjati werd uitgenodigd om de Brindo-quiz met het publiek te spelen. 

Sylvia van Hiert, de voorzitter van Madjoe Dua organiseert deze terugkerende kumpulan. Dit keer werd het gehouden in het gebouw : Party & Podium te Nieuwegein. Dewi en Charlene, bestuursleden die ook in de 3e generatie werkgroep zitten, waren het gezicht van Stichting Arjati op deze middag.

De Brindo-quiz werd in zo’n dertig minuten tijd gespeeld. Voordat de quiz was begonnen, werd het publiek best nieuwsgierig wat de quiz precies inhoudt. Er werden groepjes gevormd van drie personen. Laten we dan nu beginnen….

Dewi en Charlene druk bezit om de antwoorden te bekijken voor de winnende uitslag.

Het was uiteraard de bedoeling dat er twee winnende groepjes uit de quiz moesten komen, maar dat weerhield de deelnemers het niet om toch enthousiast het juiste antwoord hardop te roepen in de zaal. Door de variatie van onderwerpen wat aan bod kwam, werd het interessant voor een ieder. Geschiedenis, muziek, taal, verleden, heden. Het werd allemaal gevraagd.

De uitslag werd heel spannend, er was een duidelijke nummer één met 21 punten, en er kwamen twee winnende groepjes uit op nummer twee.  De winnaars werden beloond met prijsjes die werden gegeven door Madua.

Verder werd de middag gevuld met een muzikaal optreden van Hadiah, en kon men een maaltijd en hapjes krijgen van de cateraar Indonesia Indah.  En ook Magda was deze middag aanwezig met onze boekenverkoop.

De middag werd afgesloten met leuke prijsje die Madua uitreikte met het spelen van tombola.

Al met al was het een leuke samenwerking, en we kijken uit naar een volgend onderdeel met elkaar in het nieuwe jaar. 

Charlene Vodegel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: