Banka tin

fruitschaal-banka-tinOnlangs ontvingen wij een mail van de heer Korstjens met het verzoek hem te helpen bij het vinden van informatie over Banka tin. Wij voldoen graag aan zijn verzoek en plaatsen zijn mail hieronder.

 

 

 

 

Voor een cultuurhistorisch onderzoek ben ik op zoek naar informatie over Banka Tin. Dan bedoel ik NIET de mijn-industrie, maar ik ben op zoek naar informatie over de vele tientallen grote en kleine werkplaatsen/fabrieken die op Banka siervoorwerpen van maakten. Denk daarbij aan dozen, dienbladen, bekers, theepotten, borden e.d. Tot op heden heb ik daar nog geen enkele publicatie over gevonden.

Tientallen mails naar diverse instanties en personen op Banka hebben ook geen resultaat gehad. Er moet toch wel ergens iemand zijn die nog informatie heeft? Wie kan mij helpen?
 Aart Korstjens
Vlaggeschip 31
4902 CN  Oosterhout
www.tin.aartkorstjens.nl 

 

Uw reactie kunt u onderaan dit bericht aan ons doorgeven, dan zorgen wij dat het op de juiste bestemming komt. U kunt echter ook rechtstreeks naar de heer Korstjens mailen. Zijn e-mailadres is info@aartkorstjens.nl

6 reacties op “Banka tin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.