Arigato: De kracht van het beeld

In de serie van 4 thema’s over het vinden van kracht, die tijdens de tentoonstelling Zij waren toen nog zo jong op de woensdagmiddagen worden gehouden in Bibliotheek Brabantpark in Breda, is nu het thema ‘De kracht van het beeld’ aan de beurt.

Op 15 augustus jl. werd op Nederland 1 de film Arigato van Sandra Beerends getoond. Woensdag 28 augustus a.s. presenteert Stichting Arjati deze zelfde film, maar dan met de voice over van het kleinkind, die samen met oma naar het strand gaat. Stichting Arjati nodigt u van harte uit om eventueel samen met uw kinderen of kleinkinderen naar deze film van ongeveer 12 minuten te komen kijken. Na de film is er gelegenheid om samen met een vrijwilliger van Arjati na te praten over wat er in de film gebeurt en wat voor sterke kracht beelden kunnen uitoefenen op mensen die hiernaar kijken. Vanwege de persoonlijke associaties die voor onverwachte emoties kunnen zorgen wordt de film getoond in een aparte ruimte van de bibliotheek en zal de nabespreking in een kleine groep plaatsvinden.

Er zijn drie verschillende tijdstippen, waarop de film getoond en besproken wordt:

  • van 14.30 – 15.15 uur,
  • van 15.30 -16.15 uur en
  • van 16.30 – 17.15 uur.

Voor meer informatie over deze middag kunt u contact opnemen met Magda Wallenburg, tel.076 5876997 of via de mail m.wallenburg@arjati.nl

De tentoonstelling in Bibliotheek Brabantpark, Hooghout 65 te Breda is nog te bezoeken tot en met vrijdag 6 september. Op woensdag 4 september vindt de themamiddag De kracht van saamhorigheid plaats. Wij hopen dan met vele bezoekers deze laatste themamiddag te besluiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: