Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Uitgelicht Indische Winter: Zondag 23 december 2018

23 december 2018 @ 11:00 - 13:00

Gratis

Magda Wallenburg, voorzitter van Stichting Arjati, presenteert in vogelvlucht het Indisch Museum, selamanya di dalam hatiku, in Breda. Zij gaat daarbij in op de functie van het Indisch Museum als immaterieel erfgoedmuseum en de meerwaarde van dit Indisch Museum voor diverse generaties wanneer het gaat om (h)erkenning, het ontdekken van en/of de zoektocht naar identiteit.

Aansluitend hierop geven enkele leden van het Sebastian Ensemble een concert met liederen uit de productie “Engelen”. Sebastian weeft zijn karakteristieke melodieën door de verschillende muziekstromingen heen, zonder ooit tot standaarduitingen van muziekstijlen te vervallen. Zijn Indisch verleden, roots en achtergrond schemert er evenwel altijd door heen. Woorden en melodie worden samen liederen, muziek-of klankgedichten, ieder met zijn eigen identiteit. Voor meer info  www.sebastianensemble.nl

De presentatie en het concert vinden plaats in het auditorium van het Stedelijk Museum Breda.Na afloop is het mogelijk om de tentoonstelling Indische iconen in de popmuziek in projectruimte NEXT te bezoeken. Toegang voor zowel het auditorium en projectruimte NEXT is gratis.

Wilt u de overige tentoonstellingsruimtes bezoeken van het Stedelijk Museum Breda, dan betaalt u de reguliere toegangsprijs.

Gegevens

Datum:
23 december 2018
Tijd:
11:00 - 13:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
, ,
Site:
https://www.stedelijkmuseumbreda.nl/tentoonstelling/indische-winter?previous=exhibitions

Organisator

Stedelijk Museum Breda
Site:
www.stedelijkmuseumbreda.nl

Locatie

Auditorium Stedelijk Museum Breda
Boschstraat 22
Breda, 4811 GH Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0765299900
Site:
https://www.stedelijkmuseumbreda.nl/