Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Suni en Indisch Zwijgen + nagesprek

november 30 @ 19:15 - 20:30

10,00 euro

Suni en Indisch zwijgen zijn films die allebei dat wat onbesproken blijft, proberen open te breken en zich uitspreken over onderwerpen waar een taboe op ligt. We zien krachtige vrouwen van in de twintig, zowel op beeld als achter de camera, die de confrontatie met moeilijke thema’s niet schuwen.

Op een broeierige zomerdag bereidt Danaé, een jonge vrouw, zich voor op een belangrijke auditie. Het is moeilijk om haar aandacht erbij te houden omdat deze steeds opnieuw wordt opgeëist door ongewenst contact (Suni, 30 min).

Drie Indische kunstenaars gaan de confrontatie aan met hun familie om te onderzoeken waarom zij generaties lang gezwegen hebben over Nederlands-Indië (Indisch Zwijgen, 32 min). De documentaire is geregisseerd door Sven Peetoom en Juliette Dominicus en geproduceerd door Stichting There Will Be Film.

Na vertoning van de films is er een nagesprek met Sven Peetoom en Juliette Dominicus, waarbij Charlene Vodegel van Stichting Arjati als moderator optreedt. Toen de film in première ging, heeft Charlene een interview gedaan met Sven en Juliette. Lees hier het gespreksverslag.

 

Tickets:

7,50 euro – 10 euro

Gegevens

Datum:
november 30
Tijd:
19:15 - 20:30
Kosten:
10,00 euro
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , ,
Site:
https://www.chasse.nl/programma?start=&end=&production_type=movie#anchorFilters

Locatie

Chassé Cinema
Claudius Prinsenlaan 8
Breda, 4801 GC Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
076 530 31 31
Site:
www.chasse.nl