Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Human Library: Carel Banse

9 februari 2020 @ 13:30 - 15:00

Gratis

In Human Library lees je geen boeken, maar mensen. Interessante mensen die je in het dagelijks leven niet snel spreekt. Klopt wat we denken over mensen op basis van de buitenkant wel met de werkelijkheid? Net als in een gewone bibliotheek, waar boeken toegang geven tot onbekende werelden, biedt Human Library ook de mogelijkheid om in de belevingswereld van een ander te stappen.

Levende boeken zitten klaar om hun levensverhaal te vertellen, in een open gesprek, waarin met respect voor elkaar alles gevraagd en besproken kan worden. Op zondag 9 februari is Carel Banse te gast. Hij is initiatiefnemer van het boek ‘Onbereikbaar Dichtbij‘. Het boek ‘Onbereikbaar Dichtbij’ is een eerbewijs aan Carel Anton Banse en andere veteranen, die in Nederlands-Indie, Korea en Nederlands Nieuw-Guinea zijn ingezet.

Voor Stichting Arjati is Carel Banse geen onbekende. Daar waar mogelijk ondersteunt en adviseert hij Stichting Arjati en maken wij dankbaar gebruik van zijn expertise.

 

In het Indisch Museum (onderdeel van Stichting Arjati) in Breda maakt het boek Onbereikbaar Dichtbij onderdeel uit van de erfgoed bibliotheek. U kunt het boek dus op een later tijdstip rustig inkijken. Daarnaast heeft het Indisch Museum ook een aantal exemplaren op voorraad voor de verkoop.

Organisator

Nieuwe Veste Bibliotheek
Telefoon:
0762003200
Site:
https://www.bibliotheekbreda.nl/iguana/www.main.cls?surl=IndischeWinter

Locatie

Bibliotheek Centrum Breda
Molenstraat 6
Breda,
+ Google Maps
Site:
https://www.bibliotheekbreda.nl/