Aandacht voor elkaar

Op Tweede Kerstdag kan iedereen die 70 jaar of ouder is bij Woonzorgcentrum Raffy binnen lopen om in kerstsfeer een hapje of een drankje te doen. Kumpulan Orang Tua Raffy organiseert samen met Stichting Arjati een middag vol ontmoeting.De muziek wordt verzorgd door Rob Joling. Rob is geen onbekende bij de Indische gemeenschap en we zijn blij dat hij u zal vermaken met Indische, Molukse en Engelstalige nummers. Natuurlijk zullen deze 2e Kerstdag kerstnummers niet ontbreken.

Naast muziek willen we ook graag bijzondere momenten met elkaar delen. Hebt u een verhaal, een gedicht of een lied wat 2012 voor u speciaal maakte en u wilt dit met ons delen, dan staat Rob graag de microfoon aan u af.

De kumpulan wordt gehouden op woensdag 26 december a.s. van 14.00 uur – 17.00 uur. De entree is gratis. Aansluitend bestaat de mogelijkheid om mee te doen met een eenvoudige Indische kerstmaaltijd van 17.00 uur – 19.00 uur. De kosten hiervoor bedragen 6 euro. Mocht u hieraan mee willen doen, dan verzoeken wij u zich op te geven bij de receptie van Raffy vóór vrijdag 21 december a.s. Het adres van Raffy: Bernard de Wildestraat 400, 4827 EG Breda.

Meer informatie: Arthur Carli of Magda Wallenburg, 076 5225150.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: