15 Augustus Herdenking 2012 in Breda

De herdenking wordt gehouden bij het Indië-monument in de achtertuin van Woonzorgcentrum Raffy, gelegen aan de Bernard de Wildestraat 400 te Breda. Wij willen graag de jongere generatie bij de herdenking betrekken opdat de betekenis van herdenken niet verloren gaat. Wij stellen het daarom zeer op prijs als uw kinderen en/of kleinkinderen ook meekomen, zodat wij samen kunnen herdenken en het verleden een plaats kunnen geven om met een positieve blik de toekomst te kunnen omarmen.

Iedereen is van harte welkom.

Het programma begint om 14.00 uur. Wij verzoeken u echter om 13.45 uur plaats te nemen, zodat we op tijd kunnen beginnen. Het officiële gedeelte van de herdenking zal ongeveer tot 15.15 uur duren. Het thema dit jaar van de 15 Augustus Herdenking in Breda is ‘Voor jullie morgen, gaven wij ons heden’. Verschillende sprekers zullen aandacht besteden aan dit thema, het Raffykoor zorgt dit jaar voor de muzikale omlijsting en verschillende organisaties zullen een bloemstuk bij het monument leggen.

Indien u een bloemstuk op afroep bij het monument wilt leggen, dan vragen wij u dit vóór 6 augustus a.s. door te geven aan Magda Wallenburg met opgave van de naam van de organisatie en de naam van degene(n) die het bloemstuk legt (leggen).

Na het officiële gedeelte is er gelegenheid om

  • zelf bloemen te leggen bij het monument
  • met elkaar bij te praten in het grand cafe van Raffy
  • de tentoonstelling van Will van de Corput bezichtigen
  • informatie over de verschillende kampen op te vragen bij de boekentafel van Arjati.

De organisatie van de herdenking is in handen van Stichting Arjati met ondersteuning van Stichting Raffy, Zorg en Wonen voor Molukse en Indische ouderen, te Breda en wordt mogelijk gemaakt door financiële bijdragen van de Gemeente Breda en verschillende particuliere donateurs. Mocht u een bijdrage willen storten voor de herdenking dan kan dit op rekeningnummer 1346.68.723 ten name van Stichting Arjati te Breda, met als kenmerk ’herdenking’.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Magda Wallenburg telefoon (076) 522 51 50 of (076) 587 69 97 (na 18.00 uur)

Informatie over het gebruik van de warme maaltijd na de herdenking

Vanaf 16.00 uur kan er op een informele manier met elkaar de maaltijd gebruikt worden. Indien u hieraan mee wilt doen, dan dient u zich voor 8 augustus 2012 op te geven bij Woonzorgcentrum Raffy, Bernard de Wildestraat 400 te Breda t.a.v. Magda Wallenburg of via de mail m.wallenburg@arjati.nl. en het aantal maaltijden dat u wilt gebruiken vooraf te betalen via bankrek.nr. 30.00.29.454 van Stichting Raffy onder vermelding van “Herdenking 2012” . Een envelop op naam met daarin het aantal munten bestemd voor de maaltijd, zoals door u opgegeven en betaald, kunt u op de 15e voor 13.30 uur afhalen bij de receptie. Deze munten hebt u nodig voor de maaltijd en een drankje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: