Herdenking 15 Augustus 2016

melatiMaandag 15 Augustus wordt door Stichting Arjati de 15 Augustus Herdenking gehouden bij het Indië monument in de tuin van Woonzorgcentrum Raffy in Breda. De herdenking start om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 15.15 uur. Als thema is dit jaar gekozen voor  ‘Erkend Verleden’. Verschillende sprekers zullen vanuit hun eigen perspectief hierover spreken en zoals ieder jaar zal het Raffykoor de herdenking muzikaal opluisteren.

Na de ceremonie protocollaire worden door verschillende organisaties bloemstukken gelegd. Wilt u als organisatie ook een bloemstuk leggen, mailt u dan voor 1 augustus a.s. de naam van de organisatie en de bloemenlegger(s) aan m.wallenburg@arjati.nl

m DSC_0411

Na afloop van de herdenking is er alle gelegenheid om in gesprek met elkaar te gaan. Will van de Corput en kinderen van KBS Kievitsloop zullen u met veel plezier te woord staan. Ook dit jaar hebben zij heel erg hun best gedaan om mooie verhalen van hun interviews met oorlogsgetuigen te maken. En natuurlijk ontbreekt de documentatie- en boekentafel niet.

Tegen 16.30 uur kunt u een warme Indische maaltijd te gebruiken. Hiervoor dient u zich wel op te geven via onderstaande strook.

maaltijdstrookje herdenking 15082016

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: